Om fotografen

 

---------------OBS SIDEN ER UNDER OMBYGNING----------------

OM FOTOGRAFEN:

 

 

Velkommen til siden.

 

Jeg hedder Stine, jeg er mor til Daniel på 6 år og ved siden af mit fotofirma arbejder jeg som pædagog vikar i en dagsinstitution.

 

Jeg har altid elsket at fotografere, og billeder har en kæmpe betydning for mig i den travle hverdag. De får mig til at stoppe op. De bliver til evige minder om dem, som ikke er her længere, og de viser udvikling og alderdom for børn og voksne, som årene går.

 

At dokumentere livet er fantastisk, og jeg brænder for at lave naturlige billeder, som vækker følelser eller glæde. Billeder som afspejler livet her og nu. Billeder der vil blive evige minder for jer, og som kan gå i arv i generationer.

 

 

 

 

Udover at fotografere så er jeg vild med katte, og vi har selv Perserkatten Basse herhjemme. Jeg nyder at se et afsnit af Matador, som Daniel er opkaldt efter, mens jeg drikker en god kop kaffe. Både Daniel og jeg elsker loppemarkeder, hvor vi kan finde mange spændende skatte.

Sidst men ikke mindst elsker vi begge Bornholm, hvor vi nyder naturen, går lange ture i klipperne og spiser masser af is. Jeg elsker at opleve livet sammen med ham.

© Copyright. All Rights Reserved.